Helsedirektoratet

Helsedirektoratet

Virksomhet
DNB er Norges største- og mest internasjonale finanskonsern. DNB er størst i Norge på livsforsikring, fondsforvaltning, ledende på meglertjenester, shipping og eiendomsmegling, foruten tradisjonell bankvirksomhet.

Visjon og verdier 
Kunden er drivkraften i virksomheten vår. Vår visjon erR39;«Vi skaper verdier gjennom kunsten å møte kunden».Vi har også valgt oss de tre verdiene hjelpsom, profesjonell og initiativrik. Disse verdiene skal hjelpe til med å understøtte visjonen vår.

Muligheter i bedriften/konsernet 
En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. I tillegg til økonomer, trenger vi blant annet jurister, statsvitere, sosiologer og samfunnsvitere. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre – kan du passe godt inn hos oss.

Internasjonale muligheter 
DNB har et internasjonalt nettverk med 16 filialer og representasjonskontorer lokalisert i Europa, Amerika og Asia. Det er totalt omtrent 2000 ansatte for DNB internasjonalt. Klikk her for å lese mer om DNB i verden.

Muligheter for deg som student 
DNB er stolte over å være en av Norges mest attraktive arbeidsplasser for nyutdannede og studenter(kilde: Universum 2013). Som student kan vi tilby deg sommerjobb, summer internship, deltidsjobb i tillegg til traineeprogram etter endt masterstudie.
Ønsker du å vite mer om dine muligheter som student i DNB kan du klikke her

Hvor finner du oss? 
Hovedkontoret vårt ligger i Oslo, Bjørvika.  Du kan besøke oss på en av våre flaggskip i Oslo, Trondheim eller Bergen. Det vil gi deg en annerledes bankopplevelse og meld deg gjerne på våre miniseminarer.

DNB er også tilstede under karrieredagene på flere høgskoler og universiteter, sjekk ut når vi er på din skolen på karrieredagene.

Åpen søknad  
DNB rekrutterer hele året. For ledige stillinger, se her. Eller du kan registrere CVen din så får du e-post når det blir lagt ut nye stillinger. 

Antall ansatt globalt
ca 12 000, hvor flertallet er ansatt i Norge. 

Siste artikler


Kontaktinformasjon

  • Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo
  • Sentralbordet : 03000
  • www.dnb.no

Ledige stillinger

View All