Westerdals

Westerdals

http://www.youtube.com/watch?v=y05Iide7Zx4

Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology (Westerdals Oslo ACT) er en unik, bransjenær og nyskapende høyskole for deg som vil jobbe innen kunst, kommunikasjon og teknologi.

På Westerdals Oslo ACT er det kort avstand mellom teori og praksis, mellom student og underviser, mellom høyskole og bransjer. Du får en unik og annerledes læringsprosess i et dynamisk og kreativt tverrfaglig miljø, 1700 medstudenter og fagfolk som er aktive i sine bransjer.

Vi er et referansepunkt for relevante fag- og forskningsmiljøer og medier, og et møtested hvor nye og fremtidsrettede sammenhenger skapes. Vi holder til tett på kultur- og næringsliv i Oslo sentrum.

Hvilke fagområder hos Westerdals Oslo ACT passer dine interesser?

Se alle bachelorstudier

Masterprogrammer ved Westerdals Oslo ACT

Masterstudier på hel- og deltid

Samfunnets behov for kompetanse innen teknologi er stor, og med en masterutdanning fra Westerdals Oslo ACT vil du stå godt rustet til å dekke dette behovet.

Vi har levert masterutdanning innen IT i snart 15 år, og har meget god erfaring med å levere oppdatert og bransjenær utdanning. På Avdeling for Teknologi er masterutdanningen internasjonal og foregår på engelsk, med forskere og forelesere som har både praktisk og teoretisk forankring innen våre fagfelt. Vi har et brennende ønske om at du skal lykkes med din utdanning.

Se alle masterstudier

Studentliv ved Westerdals Oslo ACT

På Westerdals Oslo ACT er det kort avstand mellom teori og praksis, mellom student og underviser, mellom høyskole og bransjer. Du får en unik og annerledes læringsprosess i et dynamisk og kreativt tverrfaglig miljø, 1600 medstudenter og fagfolk som er aktive i sine bransjer.

Mer om studentlivet kan du lese her

Kontaktinformasjon

Post- og besøksadresse:
Westerdals Høyskole
Maridalsveien 17D
0178 Oslo

Tlf. 22 99 97 50

post@westerdals.no

www.westerdals.no

studieadministrasjonen@westerdals.no

Søknadsinformasjon

Westerdals Høyskole har opptak i to omganger. I første omgang registrerer du din søknad og sender inn dine opptaksprøver. Opptaksprøvene våre finner du på våre nettsider.

En komité ved skolen vurderer opptaksprøvene, og i andre omgang innkaller vi aktuelle søkere til intervju hos oss. For å studere hos oss, må du ha generell studiekompetanse, realkompetanse eller imøtekomme kravene i 23/5-regelen. Les mer om opptakskravene våre her. Din søknad må være registrert og opptaksprøvene må være levert/poststemplet senest 15. april.

Jobbmuligheter

Lurer du på hva du kan jobbe med når du er ferdig på Westerdals? På backstage westerdals kan du se hva noen av våre tidligere studenter jobber med i dag. I opptakskampanjen vår kan du til og med bli med dem en dag på jobb og se hvordan arbeidslivet kan fortone seg.  Kreative bransjer. Se backstage.westerdals.no og på studienes landingssider; Art Direction, Tekst og Skribent, Film & TV, Retail Design, Experience & Event Design, Grafisk Design